Cristin Lindqvist / Kartis

~ Anti Ageing ~

Välkommen på gratis demonstration av unik
Spa-behandling

Spabehanlingar är inte längre lyx bara för de rika och berömda. Forskning visar att spaproceduren har mätbar påverkan både på kroppen och på själens hälsa. Vår tids snabbmat, långa pendlingssträckor och hektiska arbetsdagar med överskott på koffein, förser inte huden med någon näring eller återhämtning från miljöns påverkan.

Spabehandlingar lindrar skador och ger huden essentiell näring, avlägsnar gifter och ökar cirkulationen. Det finns dock människor som på grund av tidsbrist och ekonomiska begränsningar tvekar inför att nyttja alla fördelar som ett spa kan ge.

Med vår maskin får man samma avancerade teknik och fina hudbehandling som i ett exklusivt spa - men i det egna hemmet - när du vill och till mycket lägre kostnad.

Jag ger regelbundet demonstrationer, hur maskinen fungerar och hur snabbt du kan se resultat med dina egna ögon. Demonstration sker efter tidsbeställning.

När du ser vilket resultat behandlingen gör redan efter några minuter kan du tänka dig resultatet efter regelbunden användning.

Om vår maskin i tidningen Bröllop & Fest

Vad är Anti Ageing?

Anti-Ageing har blivit ett ofta använt uttryck i dagens kosmetika- och hudvårdsindustri. Uttrycket kan översättas med Mot Åldrande. I alla tider har åldrande människor önskat se yngre ut och man har drömt om evigt liv. Forskningen inom området har de senaste 20 åren intensifierats.

Vårt företag har sedan mitten av 1980-talet den främsta forskningen inom hudvårdsindustrin. Företaget samarbetar med de mest framstående forskarna inom dermatologi, medicin och näringslära och har nu brutit nya marker inom forskning om åldrandet. Under 2010 släpps två unika produktserier som revolutionerar hudvårds- och kosttillskottsmarknaden.

Låter det intressant att kunna hindra åldrandet innan det bryter ut istället för att behandla symptomen av det? Boka tid för mer information om detta!

Tekniken bakom våra produkter

Varför arbeta med vårt företag?

"Vårt mål är att vara en god kraft (force for good foundation) i världen. Detta mål når vi genom att sälja enastående produkter, genom att erbjuda lönande affärsmöjligheter inom direktförsäljning och genom att stödja distributörer, aktieägare, konsumenter och anställda på ett sätt som förbättrar deras livskvalitet. Därför är vi ledande inom direktförsäljningssektorn.

I över 25 år har vi utvecklat vår företagsmodell, våra produkter och vår service till människor världen över, samtidigt som vi identifierat och dragit nytta av viktiga trender. Idag omsätter vi nästan en miljard USD varje år på över 45 internationella marknader, och vi håller på att uppnå våra mål och sätta branschens standard.

Vårt mål är att verka för det goda i världen genom att hjälpa människor förbättra sina liv genom givande affärsmöjligheter, innovativa produkter och en berikande positiv kultur."

Som oberoende distributör arbetar du med det ett företag som ständigt ligger i täten för forskning och innovationer inom kost och hudvård, som är ekonomiskt stabilt, som har ett utvecklat program för att dela med sig av framgången även till dem som är mindre lyckligt lottade, samt inte minst som rikligt belönar sina oberoende distributörer.

Mer om hur vi arbetar och hur lönsamt arbetet är kan du få reda på vid våra regelbundna informationer om businessen. Välkommen att boka tid!

Hur bidrar vi till att förbättra världen?

"Nourish the Children-initiativet förenar (företagets namn) med vårt världsomspännande distributörsnät som verkar för att mätta världens hungriga barn. Vi är djupt oroade över att det dör mer än 15 000 barn runt om i världen varje dag på grund av undernäring. Vårt gemensamma mål är att vara en stark kraft för att rädda dessa barns liv.

Nourish the Children - närande mat till ett barn i 30 dagar i en påse Vitameal.

Vi kommer att uppnå vår målsättning genom att kombinera företagets produktdonationer med frivilliga produktdonationer från vårt globala distributörsnät och deras kunder. Varje donation når fram till behövande barn via utvalda, välrenommerade hjälporganisationer som regelbundet rapporterar om utvecklingen och hälsan hos de barn som får mat genom initiativet. De produkter som främst doneras är livsmedel med högt näringsvärde, skapade för att lätt kunna användas i familjen, men optimalt utformade för att passa de näringsbehov som undernärda barn harů"

Läs mer om hur vi arbetar för att mätta hungriga barn

Läs mer om Force for Good Foundation

Hudsjukdomen Epidermolysis Bullosa

Vårt företag är genom stiftelsen Force for Good Foundation huvudsponsor för forskningen att hitta ett botemedel mot den fruktansvärda hudsjukdomen Epidermolysis Bullosa som framförallt drabbar små barn.

Senaste nytt om forskningen om EB på Stanford University

Oberoende ideell stödsida för familjer som drabbats av EB

Demonstrationer

Kontakta mig och boka tid för en demonstration av vår unika Spa-maskin. Läs mer här på sidan.

Alla demonstrationer och Business Opportunity Meetings (BOM) är gratis för nya gäster.